Έγινε και ο Αγιασμός μας!!!

Έγινε ο Αγιασμός του Βαφύρα μας χθες το απόγευμα (3/10) στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα.

Αθλητές, γονείς, προπονητές και καλεσμένοι παρευρέθηκαν και δέχθηκαν την ευλογία του Κυρίου, ευελπιστώντας για μία χρονιά με υγεία και την χαρά του παιχνιδιού για μικρούς και μεγάλους.

Το απόγευμα ξεκίνησε με την επίδειξη των πρώτων βοηθειών από τον αρχηγό του Ερυθρού Σταυρού κο Κατιρτζή.

Έγινε επίσης και επίδειξη χρήσης απινιδωτή. Και ήταν εξίσου χρήσιμη, καθώς χθες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε δωρεά ενός σύγχρονου απινιδωτή από τον κύριο Σπύρο Κουλκουδίνα, προς το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα.

Φυσικά με την ευχή “αχρείαστο να είναι”, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως δεν νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς με ένα τέτοιο μηχάνημα ζωής στον χώρο που αθλούνται τα παιδιά μας, οι αθλητές μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και ο Δήμαρχος του Δήμου Δίου Ολύμπου κος Γερολιόλιος, καθώς και τα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης κα Κουρινιώτη, κος Βροχαρίδης, κος Καλαϊτζής και ο κος Κιάφας.

Τέλος έγινε μία σύντομη ενημέρωση γονέων σχετικά με την λειτουργία των τμημάτων για την σεζόν 2022-2023.

Μετά το τέλος της πολύ όμορφης αυτής εκδήλωσης το ΔΣ του συλλόγου έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το ΔΣ του ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στον Αγιασμό των τμημάτων μας. Τους ευχόμαστε όλους να έχουν μία χειμερινή σεζόν με υγεία πρώτα και πάνω από όλα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κο Κουλκουδίνα Σπύρο για την δωρεά ενός απινιδωτή προς το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα. Μακάρι να είναι αχρείαστος. Η χειρονομία του όμως είναι μία χειρονομία που μπορεί να σώσει μία ζωή“.