Έχασαν οι άνδρες μας από τους Αετούς.

Δεν κατάφεραν να συνεχίσουν με νίκη οι άνδρες μας στο πρωτάθλημα. Οι Αετοί Βέροιας έδειξαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα “ΔΙΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ”, γιατί θεωρούνται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της φετινής σεζόν.

Μπορεί οι προσδοκίες να ήταν μεγαλύτερες για όλους μας σχετικά με την έκβαση του αγώνα, οι Βεροιώτες όμως ήρθαν έτοιμοι να δείξουν από νωρίς στο παιχνίδι τις ικανότητές τους. Το 10-24 του πρώτου δεκαλέπτου είναι χαρακτηριστικό.

Στο 2ο δεκάλεπτο οι παίκτες του Βαφύρα μας προσπάθησαν να αλλάξουν το μομέντουμ, όμως η εμπειρία των φιλοξενουμένων τους κράτησε σε απόσταση. Σκορ 2ου δεκαλέπτου 28-45.
Και στο τρίτο δεκάλεπτο η εξέλιξη ήταν παρόμοια. Το σκορ στο τέλος του ήταν 46-70.
Η ομάδα μας δοκίμαζε πολλά στην διάρκεια του αγώνα για να ανακάμψει, όμως δεν τα κατάφερνε. Οι παίκτες της ομάδας μας δεν ήταν στην καλύτερη βραδιά τους και αυτός ήταν ένας αγώνας που θα έπρεπε να είναι.

Η τελευταία προσπάθεια του τέταρτου δεκαλέπτου δεν απέδωσε και αυτή. Έτσι το τελικό 63-88 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Μπορεί εξαρχής να μην ήταν ένα παιχνίδι που ο κόουτς Σαραπτσης το είχε σημειωμένο ως νίκη στο καλεντάρι του, όμως το κλίμα ήταν τέτοιο μετά την προηγούμενη νίκη επί του Αιγινιακού που μας έδινε το δικαίωμα να πιστεύουμε.

Την επόμενη αγωνιστική ο Βαφύρας μας Stathis Ceramica αντιμετωπίζει στην Κατερίνη τους Πάνθηρες, σε έναν αγώνα με ιδιαίτερη σημασία για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συμμετοχές και πόντοι

ΒΑΦΥΡΑΣ: (Σαραπτσής) Τσιμήτρης, Ζαμάνης 3, Καραμπατάκης 5 (1), Μπαλαρμάς 22, Βαβατσιούλας 11 (3), Αυτζόγλου, Αγοραστός, Ντακαρέλας, Κακαμούκας, Παπαδόπουλος 10, Ίτσιος 2, Λαμπονίκος 10.

ΑΕΤΟΙ: (Οκλαλιώτης) Ξυλουργίδης 3, Χατζηχαρίσης 24 (1), Γκανάς 9, Καραμήτσος 5 (1), Γιαμπατζίδης 16 (1), Παπαδόπουλος Ι. 7, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Πάππου 2, Πετρόπουλος, Ιωσιφίδης Κων, Ιωσηφίδης Κοσ 22 (3).