Αγώνες για Άνδρες και Παίδες το Σάββατο.

Γεμάτο το Σάββατο για την ομάδα μας, καθώς έχουν αγώνα και οι άνδρες, άλλα και οι παίδες.

Οι άνδρες

Οι άνδρες μας λοιπόν θα έχουν μία πολύ δύσκολη έξοδο, καθώς πρέπει να ταξιδέψουν στην Νάουσα για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Ζαφειράκη. Η Ναουσαίοι βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Α ομίλου, όπου συγκατοικεί με τους Αετούς Βέροιας, με ρεκόρ 6 νίκες και 0 ήττες. Αντίστοιχα ο Βαφύρας μας Stathis Ceramica έχει ρεκόρ 2 νίκες (και οι δύο εκτός έδρας) και 4 ήττες και βρίσκεται στην 7η θέση, ισόβαθμος με την ΑΓΕΠ που είναι στην 6η, από την οποία όμως έχει χάσει στην πρεμιέρα, άρα έχει μειονέκτημα.

(Δείτε όλη την Βαθμολογίας πατώντας εδώ)

Για τον αγώνα του Σαββάτου μέχρι αυτή τη στιγμή ο κόουτς Σαραπτσής γνωρίζει πως δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μπαλαρμά και Ζαμάνη, Κυπαρίσση ενώ νέα απώλεια θα είναι ο Βαβατσιούλας. Αμφίβολη είναι μέχρι και αυτή τη στιγμή η συμμετοχή του Σιώκα.

Ο κόουτς Σαραπτσής μας είπε για αυτό το παιχνίδι:” Η προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Ζαφειράκη γίνεται μετ’ εμποδίων. Όμως το παιχνίδι είναι από αυτά που μόνο να κερδίσεις έχεις, άσχετα με το αποτέλεσμα. Προσπαθούμε σε κάθε προπόνηση να γίνουμε καλύτεροι. Όποιοι και όσοι θα είμαστε το Σαββατο στην Νάουσα, θα πρέπει να δώσουμε μέσα στο παρκέ όλο μας το είναι και να κερδίσουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε σε αυτό”.

Οι παίδες

Οι παίδες θα παίξουν την ίδια ημέρα νωρίτερα, στις 3:00 το μεσημέρι. Θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Αναγέννηση Λιτοχώρου που προπονεί ο παίκτης του Βαφύρα μας Stathis Ceramica Κώστας Παπαδόπουλος, και μάλιστα με θεαματικά αποτελέσματα. Στο πρωτάθλημα των παίδων και στον Α΄ όμιλο όπου συμμετέχουν οι ομάδες του νομού μας, η Αναγέννηση βρίσκεται στην 3η θέση με 3 νίκες και δυο ήττες σε 5 παιχνίδια. Από την άλλη τα παιδιά μας βρίσκονται στην 5η θέση με 2 νίκες και 3 ήττες σε 5 παιχνίδια. Αναμένουμε από τους νεαρούς αθλητές των δύο ομάδων να δούμε έναν αγώνα υψηλής έντασης αλλά και ποιότητας, όπως συνηθίζουν να κάνουν στα παιχνίδια που αγωνίζονται.

Τα ωραία

Από την άλλη το όμορφο στην όλη διαδικασία είναι το εξής. Οι δύο αντίπαλοι προπονητές στον αγώνα των παίδων (Παπαδόπουλος και Σαραπτσής), λίγες ώρες αργότερα θα βρίσκονται στην ίδια πλευρά προσπαθώντας να κερδίσουν στην Νάουσα. Φανταστική κατάσταση που μας κάνει να ελπίζουμε για το μέλλον του μπάσκετ στην νότια Πιερία.