ΒΑΦΥΡΑΣ 48 – ΑΓΕΠ 52 (Παίδων)

Οι παίδες μας δεν κατάφεραν να κερδίσουν χθες το πρωί την αντίστοιχη ομάδα της ΑΓΕΠ για το πρωτάθλημα των παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ηττήθηκαν, σε ένα παιχνίδι με πολύ σασπένς, με σκορ 48-52.

Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Γιώργου Χρυσανθόπουλου (ΑΓΕΠ), κατάφερναν να έχουν ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ. Από την άλλη τα παιδιά του coach Σαραπτσή, ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και προσπαθούσαν συνεχώς να καλύπτουν αυτήν την μικρή διαφορά. Κάποιες φορές κατάφερναν να παίρνουν και το προβάδισμα με την ελάχιστη διαφορά. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να μπορεί τελικά να χαρίσει την νίκη στην ομάδα μας.

Όμορφο μπάσκετ κατά διαστήματα και από τις δύο ομάδες, πάθος και θέληση χαρακτήρισαν και το χθεσινό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες προσπαθούν να σταθούν όσο ποιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος τους, με φόντο την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του. Θα τα καταφέρουν; Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ήδη να το έχουν καταφέρει με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Από την άλλη η ομάδα μας προσπαθεί αλλά δεν φαίνεται να είναι τίποτα εξασφαλισμένο μέχρι τώρα με τρεις νίκες και δύο ήττες μέχρι τώρα.

(Δείτε την βαθμολογία του πρωταθλήματος εδώ)

Διαιτητές: Ευφραιμίδης, Μαρμαρίδης

Δεκάλεπτα: 15-15, 21-26, 31-38, 48-52.

ΒΑΦΥΡΑΣ: (Σαραπτσής) Ζκάγιας 5, Τόκας, Στάθης, Καραγεώργης 18, Γκρίνιας, Χότζιας 4, Παχής 11 (1), Πισαλίδης 7, Ψωμιάδης 3, Περδίκης, Γκουνταμάνης.

ΑΓΕΠ: (Χρυσανθόπουλος): Μπάναλης 28 (5), Δουρουκλάκης, Πίτσικας, Τσιρίμπασης Π 2, Βασιλειάδης, Οικονόμου 7, Πούλιος 3, Τσιτσιμπέος, Σιδηρόπουλος 3 (1), Σαββίδης 9 (1) Κότσαλης.