ΒΑΦΥΡΑΣ 51 – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 77

Την τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια έχουν πλέον οι έφηβοί μας, αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν και στο παιχνίδι με τον Πιερικό Αρχέλαο που έγινε την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα.

Ήταν όμως ένα παιχνίδι που τα παιδιά μας έδειξαν για πρώτη φορά πως έχουν πλέον αντιληφθεί τις ανάγκες των παιχνιδιών στην κατηγορία των εφήβων. Έδειξαν πάθος, αγωνίστηκαν σε πολύ υψηλή ένταση, όμως όλα αυτά απέναντι σε έναν (ακόμα) πολύ δυνατό αντίπαλο.

Το παιχνίδι έδειξε, κυρίως λόγω αποτελεσματικότητας στα τελειώματα των φάσεων, να γέρνει από την αρχή προς το μέρος των φιλοξενουμένων. Τα παιδιά μας προσπάθησαν στο μέσο του δεύτερου δεκαλέπτου να ανατρέψουν μία διαφορά 12 πόντων, κατάφεραν να την φτάσουν στους δύο, όμως τα παιδιά από την Κατερίνη ξέφυγαν και πάλι με διψήφια διαφορά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν σχετικά ισορροπημένο, με την ψαλίδα να ανοιγοκλείνει και τελικά να φτάνει στο τέλος του στους 26 πόντους.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσάφης, Γιαλίδου

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-22, 26-37, 37-62, 51-77.

ΒΑΦΥΡΑΣ: (Σαραπτσής) Ζκάγιας 4, Ασλανίδης 2, Χαλβατζής 6 (1), Χότζιας, Καραγεώργης 13, Τζήμας 15 (1), Ζιώγας 11 (1), Παχής, Ψωμιάδης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: (Φώτας) Κουτρούλας 10 (2), Αδαμίδης 9, Καρατζούλης 3 (1), Ναβροζίδης 2, Λένος 2, Καρακώνης, Τρούμπαλος 21 (3), Τσερέπι, Κοκτσίδης 9, Γεροστέργιος (17 (5), Μαυρόπουλος 4, Κυπαρίσσης.