Γιώργος Καραμπατάκης: 12η σεζόν μαζί!

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Θεωρούμε πως είναι ο ιδανικός τίτλος για αυτή την σχέση!

Φυσικά αναφερόμαστε στην σχέση του Γιώργου Καραμπατάκη και της ομάδας μας. Μία σχέση που ξεκίνησε πριν 11 χρόνια όταν ο 30χρονος τότε και εντελώς άπειρος από το οργανωμένο μπάσκετ Γιώργος εμφανίστηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα και θα διανύσει αισίως φέτος την 12η σεζόν του στον ΒΑΦΥΡΑ STATHIS CERAMICA. Είναι ο παίκτης που μαζί με τον κόουτς Σαραπτσή βρίσκονται στην ομάδα από την πρώτη ημέρα της ενεργοποίησης του τμήματος των ανδρών μας μέχρι σήμερα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

“Έχει γίνει συνήθεια, αλλά η χαρά που μας δίνει μεγαλώνει κάθε χρόνο. Το ΔΣ του ΒΑΦΥΡΑ STATHIS CERAMICA με τεράστια χαρά ανακοινώνει πως ο Γιώργος Καραμπατάκης θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας και την επόμενη σεζόν. Γιώργο σου ευχόμαστε να είσαι πρωτίστως υγιής και αυτή την σεζόν. Σε θεωρούμε παίκτη μας για όσα χρόνια αντέχει ακόμα το κορμί σου και η διάθεσή σου”.

Από την πλευρά του ο Γιώργος έκανε την εξής δήλωση:

“Το να παίζω για αυτή την ομάδα και τον κόουτς Σαραπτσή το θεωρώ προνόμιο, αλλά και απεριόριστη χαρά. Έχω ζήσει εδώ καταστάσεις υπέροχες και νιώθω κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου. Με την βοήθεια του Θεού θα ήθελα να είμαι κομμάτι της για πολύ καιρό ακόμα. Ευχαριστώ όλους τους υπεύθυνους της ομάδας που μου δείχνουν τέτοια εμπιστοσύνη. Είναι τιμή μου να παίζω για τον ΒΑΦΥΡΑ”.