Επιστρέφουμε…!

Τελικά καταφέρνουμε να επιστρέψουμε. Βήμα βήμα ξεπερνάμε τα προβλήματα των τελευταίων δύο αγωνιστικών σεζόν, αυτά που μας άφησαν μακριά από την αγαπημένη μας ενασχόληση, το μπάσκετ. Μπορεί να μην έχουμε φτάσει στο οριστικό αντίο των περιορισμών που μας έχει φέρει ο covid-19, όμως δείχνουμε πλέον να είμαστε πιο κοντά. Μπορεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα να είναι σε ισχύ, υπάρχει όμως τρόπος να διεξαχθούν πλέον τα πρωταθλήματα και μάλιστα χωρίς να λείπει ο φίλαθλος κόσμος από τις κερκίδες.

Έτσι λοιπόν οι ομάδες μπήκαν στα κλειστά γυμναστήρια και στα παρκέ άρχισε να χτυπά και πάλι η πορτοκαλί θεά. Οι ΕΟΚ κατάφερε να αναδείξει νέο ΔΣ και με την σειρά τους οι Ενώσεις κατάφεραν να ετοιμάσουν τα απαραίτητα ώστε να ξεκινήσει και πάλι η κανονικότητα στο μπασκετάκι. Έτσι και ο Βαφύρας μας βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου του Αγίου Σπυρίδωνα. Επέστρεψε η ομάδα για τα καλά και προετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Παράλληλα καταφέραμε να βάλουμε και πάλι σε λειτουργία το site της ομάδας μας. Το vafiras.gr θα είναι κοντά μας αυτή την σεζόν. Ελπίζουμε αλλά και πιστεύουμε πως τα δύσκολα της πανδημίας βρίσκονται πλέον κοντά στην έξοδο και πως δεν θα ξαναχρειαστεί να κλίσουμε για κανέναν λόγο.

Το site βέβαια είναι ακόμα σε μία κατάσταση ανακατασκευής και θα θέλαμε την κατανοησή σας για κάποια άστοχα στοιχεία στα οποία μπορεί να πέσετε επάνω τους κατά την περιήγησή σας σε αυτό. Θα τα φτιάξουμε όλα. Απλά θα χρειαστούμε λίγο χρόνο.

Για μας το σημαντικότερο είναι ένα: Επιστρέφουμε!!!