Η Ακαδημία μας

Για 12η συνεχόμενη χρονιά η ακαδημία μας λειτουργεί και μαθαίνει το μπάσκετ στα παιδιά της περιοχής μας. Το κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα είναι αυτό που καλύπτει τις ανάγκες των προπονήσεων αλλά και των αγώνων μας όλα αυτά τα χρόνια. Εκεί σε έναν ζεστό, φιλόξενο αλλά και προσεγμένο χώρο οι υπεύθυνοι των τμημάτων μας δίνουν το καλύτερό τους στα παιδιά μας.

Και δεν είναι το μπάσκετ μόνο ο στόχος μας. Πρωτίστως μας ενδιαφέρει να συνεισφέρουμε στην διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων. Επιθυμούμε τα παιδιά μας να μάθουν να επικοινωνούν, να συνεργάζονται, να νιώθουν το σωστό και το δίκαιο, να μάθουν να βάζουν στόχους και να τους διεκδικούν, να μπορούν αντιληφθούν τι σημαίνει ομάδα και να γίνουν μέλη μίας τέτοιας. Και φυσικά να έχουν να θυμούνται σαν μεγαλώσουν ευχάριστες στιγμές από την ενασχόλησή τους με το μπάσκετ.

Η ακαδημία μας διατηρεί τμήματα για παιδιά από 5 έως 17 ετών. Τμήματα μέσα από τα οποία μέχρι τώρα έχουν καταφέρει αθλητές μας να διακριθούν σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων της Ελλάδας, αλλά και να προχωρήσουν και σε συλλόγους πανελλήνιας απήχησης.

Τα περισσότερα από τα παιδιά μας πετυχαίνουν στην εισαγωγή τους σε ανώτερες και ανώτατες σχολές μέσω των πανελληνίων εξετάσεων καθώς πάντα προσπαθούμε να τα ωθήσουμε προς αυτό τον στόχο.

Οι ημέρες των προπονήσεων των τμημάτων μας για την σεζόν 2022-2023 είναι η Δευτέρα, η Τετάρτη και η Παρασκευή, ενώ το Σάββατο ή την Κυριακή συμμετέχουν συνήθως σε αγώνες πρωταθλημάτων ή τουρνουά.

Εγγραφές γίνονται όλη την σεζόν από τον Σεπτέμβριο ως και τον Μάιο, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορεί να πάρει ο κάθε ενδιαφερόμενος τις ημέρες των προπονήσεων στο κλειστό του Αγίου Σπυρίδωνα ή κάθε μέρα τηλεφωνικώς στο 6947 400 134 από τον υπεύθυνο των ακαδημιών μας coach Μιχάλη Σαραπτσή.