Η συνήθεια που έγινε Τουρνουά!

Δεν είναι λίγες οι φορές που τμήμα του Βαφύρα μας επισκέφτηκε το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ της Λεπτοκαρυάς για ένα παιχνίδι. Εκεί στο 1ο δημοτικό σχολείο, αναμνήσεις από παλιά, αλλά και πρόσφατες. Ομάδα ανδρών (πριν δεκαετίες) αλλά και ακαδημιών (προ covid).

Ήταν μία συνήθεια, ειδικά στα τελευταία χρόνια που ο Μέγας Αλέξανδρος χάρη στην υπομονή και την επιμονή κάποιων ανθρώπων διατηρεί με πολύ μεγάλη επιτυχία και μάλιστα χωρίς καν τις κατάλληλες εγκαταστάσεις ολόκληρη ακαδημία. Ένα παιχνίδι-γιορτή κάπου εκεί στην αρχή του καλοκαιριού, μεταξύ του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Βαφύρα.

Ο χρόνος κυλά και για πολλές ομάδες οι εξελίξεις μπορούν να φέρουν μία νέα πνοή, ένα νέο κίνητρο και νέο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητές τους. Με μπροστάρη τον ακούραστο Νίκο Μπακάλη αλλά και άξιους συμπαραστάτες το ΔΣ, η ομάδα της Λεπτοκαρυάς παίρνει αυτή την συνήθεια και την κάνει τουρνουά. Το 1ο Καλοκαιρινό Τουρνουά ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Ιουνίου. Και είναι μεγάλη μας τιμή που έχουμε προσκληθεί να συμμετάσχουμε. Και φυσικά θα είμαστε εκεί.

Πέρα από τους υπεύθυνους της ομάδας που τρέχουν αυτή την φανταστική προσπάθεια, πρέπει να σταθούμε και να δώσουμε συγχαρητήρια και στους τοπικούς επιχειρηματίες που την στηρίζουν. ΜΠΡΑΒΟ σε όλους!

Το σίγουρο είναι πως θα περάσουμε όλοι καλά, και πως όλο αυτό η προσπάθεια θα πρέπει να μας ταρακουνήσει και τους υπόλοιπους να κινηθούμε προς ανάλογες προσπάθειες.