Κώστας Παπαδόπουλος: “Ακόμα μία χρονιά”

Οι ανανεώσεις των παικτών συνεχίζονται για τον Βαφύρα μας. Σειρά είχε ο πολύπειρος Κωσταντίνος Παπαδόπουλος. Δηλώνει πως θα είναι η τελευταία του χρονιά … Πάντως είναι δεν είναι, η ανανέωσή του κρατά από μόνη της το μπασκετικό επίπεδο της ομάδας ψηλά.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ.:

“Ήταν μεγάλη η επιθυμία μας να έχουμε τον Κωσταντίνο Παπαδόπουλο ακόμη μία σεζόν μαζί μας. Φάνηκε πως ήταν και δική του επιθυμία. Έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την ανανέωση αυτής της συνεργασίας και για την σεζόν 2022-2023. Κωνσταντίνε σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και το ίδιο παραγωγικός και ηγέτης όπως κάθε χρόνο”.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Μία χρονιά ακόμη… Μία (τελευταία) χρονιά ακόμη στο παρκέ και ύστερα τέλος. Η παρέα που έχουμε δημιουργήσει με τους συμπαίκτες μου, είναι ο κύριος λόγος της επιθυμίας μου να αγωνιστώ για άλλη μια χρονιά στον Βαφύρα. Μία χρονιά που θα είναι γεμάτη στόχους , όπου με σκληρή δουλειά και επιμονή, μπορούν να υλοποιηθούν! Μία χρονιά ακόμη λοιπόν και που ξέρετε μπορεί να ισχύσει το ρητό “ο 40αρης ίσος με δύο 20αρηδες”!!!“.