Μαζί μας και ο Αγοραστός!

Φαίνεται πως το στοίχημα που έβαλε η διοίκηση ύστερα από την επιθυμία του κόουτς Σαραπτσή, να παραμείνει ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας, βρίσκεται πολύ κοντά στο να κερδηθεί.

Ο Νίκος Αγοραστός είναι ο αυτός που ολοκλήρωσε σήμερα την συμφωνία του με την ομάδα μας και θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν με τα χρώματά της. Η εμπειρία του Νίκου μέσα στο παρκέ αλλά και στον χώρο των αποδυτηρίων, είναι τα βασικά στοιχεία στα οποία ποντάρουν οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού του αγωνιστικού τμήματος της νέας χρονιάς.

“Το ΔΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του Βαφύρα μας STATHIS CERAMICA με τον έμπειρο forward Νίκο Αγοραστό. Υπολογίζουμε πολύ στην εμπειρία του και στην δυνατότητά του να φέρνει την ηρεμία στο παρκέ αλλά και στα αποδυτήρια της ομάδας. Νίκο πιστεύουμε πως θα περάσουμε μαζί ακόμα μία ξεχωριστή σεζόν. Υγεία να έχουμε βέβαια πρώτα από όλα”.

Νίκος Αγοραστός: “Είχα μια συζήτηση με τον coach για την επέκταση της συνεργασίας μας, για να παραμείνω στον Βαφύρα. Η συζήτηση ήταν ολιγόλεπτη καθώς και οι δυο μας είχαμε κοινό στόχο, να παραμείνω στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή ήρθα εδώ για να τα δώσω όλα και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μας. Όλοι μας ως παλαιότεροι θα πρέπει να βοηθήσουμε τους νεότερους που είναι ή θα έρθουν, να εγκλιματιστούν γρήγορα και να γίνουμε μια ομάδα που θα αποδίδει καλά μέσα στο γήπεδο”.