Με Πάνθηρες το Σάββατο οι άνδρες μας!

Στην Κατερίνη θα παίξουν οι άνδρες μας το Σάββατο το βράδυ, με αντιπάλους τους Πάνθηρες. Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες έχουν μείνει στο 1 (νίκες) – 3 (ήττες) και κατά συνέπεια στην ουρά της βαθμολογίας.

Ο νικητής του αγώνα σίγουρα θα έχει στο εξής ένα σοβαρό πλεονέκτημα απέναντι στον ηττημένο σε περίπτωση ισοβαθμίας, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάμε για κάτι τέτοιο.

Από την πλευρά του ο κόουτς Σαραπτσής θα έχει να αντιμετωπίσει δύο θέματα όσον αφορά την προετοιμασία του αγώνα:

Το πρώτο είναι η απουσία του Ανέστη Μπαλαρμά. Ο έμπειρος guard του Βαφύρα μας Stathis Ceramica θα απουσιάσει για ένα μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Το δεύτερο είναι πως παρά την απουσία του Μπαλαρμά, θα έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να επιλέξει δώδεκα παίκτες, από τους δεκατέσσερεις ετοιμοπόλεμους που υπάρχουν στην διάθεσή του αυτή την στιγμή.

Το πως θα καταστρώσει τα σχέδια του για το παιχνίδι αυτό, είναι ο γρίφος της εβδομάδας. Πως θα εξελιχθεί; θα το μάθουμε το Σάββατο το βράδυ.

Βέβαια στην εξέλιξη του παιχνιδιού θα πρέπει να συμβάλουμε και όλοι εμείς που ακολουθούμε την ομάδα. Σάββατο βράδυ στις 8:00 στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης. Να είμαστε εκεί.