Νικητές στο Τουρνουά U15 Μ. Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου έγινε το καλοκαιρινό τουρνουά U15 του Μεγάλου Αλεξάνδρου Λεπτοκαρυάς. Τα παιδιά του Βαφύρα μας κατάφεραν να πάρουν την πρώτη θέση σε αυτό και να κλείσουν την σεζόν 2022-2023 με μία πολύ χαρούμενη νώτα.

Το τουρνουά λόγω καιρικών συνθηκών και προβλέψεων έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Λιτοχώρου αντί για το ανοικτό γήπεδο της Λεπτοκαρυάς. Η διοργάνωσή του όμως ήταν και πάλι άρτια και ας έλειψε λίγο το καλοκαιρινό πνεύμα και η καλοκαιρινή διάθεση που είχε την προηγούμενη χρονιά. Όλα κύλισαν ομαλά και βάση προγράμματος.

Τα παιδιά μας αντιμετώπισαν και νίκησαν το Σάββατο στον πρώτο ημιτελικό την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό ο Βατανιακός νίκησε με την σειρά του τον οικοδεσπότη Μέγα Αλέξανδρο.

Την Κυριακή ημέρα τελικών το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον αγώνα για την 3η και 4η θέση όπου ο Μέγας Αλέξανδρος κατάφερε να νικήσει τον ΑΟΚ Βέροιας. Παιχνίδι με υψηλό ενδιαφέρον σε όλη την διάρκειά του.

Εκεί όμως που το σασπένς ανέβηκε ιδιαίτερα, ήταν στον μεγάλο τελικό όπου ο Βαφύρας μας, παρόλο που ήταν πίσω στο σκορ μέχρι τα μέσα του 3ου δεκαλέπτου με 13 πόντους, κατάφερε να κάνει μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Βατανιακό και να κερδίσει τελικά με 7 πόντους διαφορά και να κατακτήσει την 1η θέση στο τουρνουά.

Θα πρέπει όμως κάπου εδώ να δώσουμε συγχαρητήρια στην διοίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά και στο προπονητή του Μπακάλη Νίκο, για την σοβαρή προσπάθεια που κάνουν αυτά τα δύο χρόνια για να διοργανώσουν αυτό το τουρνουά. Αποδεικνύουν πως με λίγα πράγματα αλλά με μεράκι μπορεί να γίνει ένα τόσο ενδιαφέρον τουρνουά και να τείνει να καθιερωθεί στην συνείδηση του μπασκετικού κόσμου της περιοχής μας.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!