Στο Αιγίνιο οι άνδρες μας.

Σε μία δύσκολη έδρα ταξιδεύουν οι άνδρες μας το Σάββατο. Το κλειστό γυμναστήριο του Αιγινίου είναι μία παραδοσιακά “αφιλόξενη” έδρα για τον Βαφύρα μας, παρά τους πολύ φιλόξενους οικοδεσπότες. Εκεί θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του τοπικού Αιγινιακού.

Είναι ένα παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική του Α ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν, αφού έχουν κάνει ήδη το 2-0. Νίκησαν κατά σειρά την ΑΚΕΠ εντός έδρας με σκορ 75 – 69 και την ΑΓΕΠ εκτός έδρας με σκορ 75 – 90.

(Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα του ομίλου εδώ).

Από την άλλη ο Βαφύρας μας έχει δείξει από νωρίς τα κενά του και τα προβλήματά του καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί την χαρά της νίκης. Το 0-2 έχει έρθει από τις ήττες απέναντι στην ΑΓΕΠ εντός με σκορ 68 – 79 και στην Αλεξάνδρεια με σκορ 63 – 57. Το Σάββατο το σύνολο του κόουτς Σαραπτσή καλείται να δώσει το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνα.

Όπως και να έχει το φετινό πρωτάθλημα και ιδιαίτερα αυτό του πρώτου ομίλου, θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Κάθε αγώνας ένας τελικός. Φυσικά αυτό το ξέρουν οι παίκτες μας όπως και ο προπονητής μας και καλούνται να πράξουν τα απαραίτητα.

Οι διαιτητές του αγώνα δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι την στιγμή που γράφεται το παρόν κείμενο. Είμαστε σε αναμονή …