Τέλος με ήττα για τους παίδες

Τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους παίδες του Βαφύρα μας χθες το μεσημέρι. Τα παιδιά μας υπό τις οδηγίες του κόουτς μας Μιχάλη Σαραπτσή, ηττήθηκαν στην Κατερίνη από την ομάδα του Βατανιακού με σκορ 56-55.

Ήταν η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να φτάσουν στην προνομιούχα τέταρτη θέση όποια και αν κέρδιζε. Σε ένα παιχνίδι με σασπένς και αγωνία μέχρι το τέλος του ως προς το τελικό νικητή, οι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο μπάσκετ με τον Βατανιακό να κερδίζει τελικά στο τελευταίο λεπτό.

Τα παιδιά μας έχουν ρεκόρ 5 νίκες και 9 ήττες που τα φέρνει στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ισοβαθμούν με τα παιδιά του Βατανιακού, με τα οποία έχουν κερδίσει και ηττηθεί με την ίδια διαφορά πόντων (1), και έτσι μετρά η συνολική διαφορά πόντων στο πρωτάθλημα όπου εκεί η ομάδα του Βατανιακού έχει το πλεονέκτημα, και κατά συνέπεια καταλαμβάνει την 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα δείγματα του φετινού τμήματος είναι ενθαρρυντικά. Τα παιδιά μας δείχνουν συνεχής βελτίωση ως προς το μπάσκετ αλλά και όχι μόνο. Είμαστε σίγουροι πως σε αυτά τα παιδιά υπάρχει μέλλον.