Τελετή λήξης 2022-23: Απλά, Υπέροχα!

Σάββατο απόγευμα 30 Ιουνίου 2023. Γονείς, αθλητές, παράγοντες και φίλοι έχουμε μαζευτεί στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα, για να αποχαιρετίσουμε την σεζόν 22-23.

Θα ήταν μία σεμνή τελετή, που θα είχαμε λίγα πράγματα να κάνουμε, αλλά κυρίως να βρεθούμε πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, και να ανανεώσουμε το ραντεβού για το τέλος του καλοκαιριού. Όμως όσο περνούσε η ώρα, το πράγμα άρχισε να έχει όλο και περισσότερο ενδιαφέρον.

Ξεκινήσαμε με μία σύντομη ομιλία του κόουτς Σαραπτσή, που σε συνέχεια από τον προχθεσινό απολογισμό που έκανε για το σάιτ μας και τον δημοσιεύσαμε (Απολογισμός) , μετέφερε τις φετινές εμπειρίες του συλλόγου και δια ζώσης στους γονείς. Ήταν μία ολιγόλεπτη ομιλία, την οποία οι γονείς έδειξαν να ακούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Προς το τέλος, αναφέρθηκε και στις επικείμενες εκλογές του συλλόγου και την ανάγκη να συμμετάσχουν όσοι από τους γονείς επιθυμούσαν στην νέα ουσιαστικά προσπάθεια που ξεκινά, με κύριο στόχο την αναβάθμιση της ακαδημίας μας. Μάλιστα στο τέλος της εκδήλωσης φάνηκε και το θετικό αντίκτυπο που είχε σε μερικούς που έθεσαν τον εαυτό τους πρόθυμους να είναι μέλη στο νέο διοικητικό σχήμα.

Στην συνέχεια ακολούθησαν δύο διαγωνιστικά παιχνίδια. Ένα για τους πολύ μικρούς μας αθλητές και ένας διαγωνισμός τριπόντων για τα παιδιά του παιδοεφηβικού μας. Δόθηκαν συμβολικά δώρα στους νικητές.

Το παιχνίδι όμως μεταξύ γονιών και αθλητών που ακολούθησε, ήταν ίσως το σημείο κορύφωσης της γιορτής. Παιδιά και γονείς αντιμέτωποι να προσπαθούν να κερδίσουν ο ένας τον άλλον, με τα μεν παιδιά να θέλουν να δείξουν πως μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι στους μεγάλους και τους δε μεγάλους να προσπαθούν να δείξουν πως μπορούν ακόμα να είναι … παιδιά. Υπέροχη και ανεπανάληπτη εικόνα να βλέπεις τον γιό να παίζει άμυνα στον μπαμπά του, αλλά και το αντίθετο. Γέλια, πειράγματα, γλώσσες που άρχισαν να κρέμονται από ορισμένους, και προσπάθεια από κάποιους άλλους να αποδείξουν πως ακόμα μπορούν. Όλα όμορφα, και κάτω από το πρίσμα της διασκέδασης και της χαράς.

Το βράδυ έφτασε και η σεμνή τελετή μας έφτανε στο τέλος. Είχε απομείνει να δοθούν τα διπλώματα συμμετοχής στους μικρούς μας αθλητές και οι ευχές για ένα ευχάριστο καλοκαίρι. Το ραντεβού δόθηκε για κάπου εκεί προς το τέλος του Αυγούστου. Όχι συγκεκριμένα, αλλά κάπου εκεί.

Τα φώτα του κλειστού γυμναστηρίου έκλεισαν και μαζί μία σεζόν γεμάτη, πολύ γεμάτη. Το θέμα όμως είναι πως περιμένουμε, επιθυμούμε και είμαστε σίγουροι πως αυτή που έρχεται θα είναι ακόμα πιο γεμάτη!