Χάκερς…Ήττα για τους Παίδες και Συγχαρητήρια

Βρισκόμαστε στην “ευχάριστη” θέση να ενημερώνουμε το σάιτ μας και να γράφουμε σε αυτό μετά από περίπου τέσσερεις εβδομάδες, καθώς σε κάποιο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου μας υπήρξε επίθεση από χάκερς, με αποτέλεσμα να χαθεί στην ουσία ο λογαριασμός του Βαφύρα μας και παράλληλα η διαχείριση της αντίστοιχης σελίδας μας. Όλη αυτή η διαδικασία μας έφερε λίγο πίσω, όμως προσπαθούμε να έρθουμε και πάλι στην κανονικότητά μας.

Οι παίδες μας λοιπόν έχασαν χθες το απόγευμα από την Αναγέννηση Λιτοχώρου στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα με σκορ 47-76. Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι στο οποίο κέρδισε η ομάδα που είχε μεγαλύτερη ευκολία στο σκοράρισμα. Βέβαια έπαιξε σημαντικό ρόλο και η αμυντική κακή επίδοση των παιδιών μας στο πρώτο ημίχρονο που τελείωσε με σκορ 19-43. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε μία σχετική ισορροποία και το επι μέρους 28-33 διαμόρφωσε το τελικό σκορ 47-76.

Για τους παίδες μας απομένει ακόμα ένας αγώνας για την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους σε αυτό το πρωτάθλημα, καθώς το τμήμα μας έχει μείνει ήδη εκτός τετράδας της τελικής κατάταξης του ομίλου και δεν θα υπάρξει συνέχεια. Έγινε όμως μία καλή προσπάθεια σε έναν πολύ ανταγωνιστικό όμιλο και αξίζουν στα παιδιά μας, όπως και στους αθλητές όλων των ομάδων, το χειροκρότημά μας. Επίσης πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στις ομάδες της ΑΚΕΠ, του Πιερικού Αρχελάου, της Αναγέννησης Λιτοχώρου και του Μ. Αλέξανδρου Λεπτοκαρυάς για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.